A Resinex weboldala sütiket és hasonló eszközöket használ abból a célból, hogy jobban megismerhessük mely termékek iránt érdeklődnek és ezáltal személyre szabott információt adhassunk Önöknek. A weboldal használatával Önök elfogadják a sütik használatát. Tudjon meg többet a sütikről és kezelésükről

SURLYN™

Gyártó: Dow
Polimer típus HPC

A SURLYN™ ionomerek családját úgy állítják elő, hogy részlegesen semlegesítik a savas copolimert egy fémsóval. Más szavakkal a NUCREL™ a kiinduló alapanyaga a SURLYN™ inomerek gyártásának.

Általános információk

Ezeknek a fém kationoknak a jelenléte a SURLYN™ ionomereknek olyan speciális tulajdonságokat biztosítanak, mint

  • Kiemelkedő merevség, átlátszóság és fényesség
  • Kiváló olaj-, zsír- és vegyszerállóság
  • Alacsony hegesztési hőmérséklet
  • Széles hegesztési hőmérséklet tartomány
  • Kiemelkedő hőformázhatóság
  • Kiváló hegedés szennyezett felületen is
  • Kiemelt tapadási képesség alufóliához
  • Hús/protein tapadás
  • Nagy zsugorodás
  • Nagy átlyukasztási ellenállás és karcállóság

A SURLYN™ ionomereket széles körben alkalmaznak élelmiszeripari és nem élelmiszeripari alkalmázásoknál

  • Automata csomagolások
  • Müzlis tasakok
  • Orvosi hálók
  • Hús csomagolás
  • Vákuum csomagolások (VSP)
  • Légzáró zsugor zacskók (BSB)
  • Kiskereskedelmi zsugor és stretch csomagolások

Továbbá a SURLYN™ ionomereket az alábbi módszerekkel lehet feldolgozni:

  • Fújt és öntött fóliák
  • Extrúziós bevonatolás
  • Laminálás

A leggyakrabban használt SURLYN™ típusok:

  • SURLYN™ 1601 és 1652 hegedő rétegként biztosítja a húshoz tapadást, jó hegesztési tulajdonságok a szennyezett felületeken, javítja a formázhatóságot és a visszazsugorodást, olyan alkamazásoknál, mint HFFS, VSP, BSB, hús és sajt csomagolás és müzlis tasakok.
  • SURLYN™ 1652 és/vagy 1605 mint hegedő réteg, közvetlen tapadást biztosít az alufólián, olaj- zsír- és alkohol záró, csakúgy mint a jó karc- és dörzsállóság zacskók, ropik és levesek, rágcsálnivalók, instant kávék, chipszek és gyógyszerek csomagolásánál.
  • SURLYN™ 1705 és/vagy 1857 típusok a tapadáshoz és hegesztéshez üveg és kerámia felületen, elsősorban a joghurt és desszert csomagolásoknál.